You are here

09th - 13th of March 2020

Weekly Menu 11:00- 15:00
2 dishes/2 fogás: 1390,-
3 dishes/3 fogás: 1690,-
4 dishes/4 fogás: 1990,-

 

 

Starter
 

Fried zucchini dough with garlic sour cream
Cukkini tócsni fokhagymás tejföllel

Lemon-herb flavoured salmon tartare with toast and mixed salad 
Citromos zöldfűszeres lazactatár pirítóssal és kevert salátával 

 
 

 

Soup 

Egg barley soup with roasted „Debreceni” sausage
Tarhonyaleves pirított debrecenivel

Creamy potato soup with bacon crumble
Burgonyakrémleves sült bacon ropogóssal

Tarragon chicken ragout soup with lemon
Tárkonyos csirkeraguleves citrommal

 

 

Main Course

Pork tenderolin „Bakonyi” style with dumplings and sour cream
Bakonyi sertésérme tejfölös galuskával

Soy chicken strips and roasted pasta with vegetables
Szójás csirkecsíkok sült zöldséges spagettivel

Layered aubergine with tomato
Paradicsomos rakott padlizsán

Parmesan breaded yoghurt-marinated chicken breast with mashed potatoes and cheese sauce
Parmezános bundában forgatott joghurtos csirkemell burgonyapürével és sajtmártással

Fusilli with green beans, spinach and homemade tomato salsa
Fusilli zöldbabbal, spenóttal és házi paradicsom salsával

 

 

Dessert 

Plum milk pie with vanilla sauce
Szilvás tejpite vaníllia öntettel

Gendry curd cheese dumpling
Úri túrógombóc

Carrot cake with orange foam and roasted orange slices
Répatorta narancshabbal és sült narancskarikákkal