You are here

13th - 17th of January 2020

Weekly Menu 11:00- 15:00
2 fogás/2 dishes: 1390,-
3 fogás/3 dishes: 1690,-
4 fogás/4 dishes: 1990,-

 

 

Starter
 

Spicy curd cream with fermented cucumber​
Fűszeres túrókrém fermentált uborkával

Lemon-herb flavoured salmon tartare with toast and mixed salad 
Citromos zöldfűszeres lazactatár pirítóssal és kevert salátával 

 

 

Soup 

Broccoli cream soup with milk foam and roasted almonds
Brokkoli krémleves tejhabbal, pirított mandulával

Vegetable soup with pasta and smoked sausage 
Lebbencsleves sült debrecenivel

Tarragon chicken ragout soup with lemon
Tárkonyos csirkeraguleves citrommal

 

 

Main Course

Pork ragout with pickled cucumber and dumplings
Hentestokány galuskával

Pork slices stuffed with marrow and onion, butter potatoes with parsley
Hagymás velővel töltött sertésszelet, vajas petrezselymes burgonyával

Mushroom stew with steamed rice
Gombapaprikás párolt rizzsel

Parmesan breaded yoghurt-marinated chicken breast with mashed potatoes and cheese sauce
Parmezános bundában forgatott joghurtos csirkemell burgonyapürével és sajtmártással

Fusilli with green beans, spinach and homemade tomato salsa
Fusilli zöldbabbal, spenóttal és házi paradicsom salsával

 

Dessert 

Cherry cheesecake 
Meggyes sült túrótorta

Bounty slice Bistro Style
Bounty szelet bisztró módra

Carrot cake with orange foam and roasted orange slices
Répatorta narancshabbal és sült narancskarikákkal