You are here

24th - 28th of February 2020

Weekly Menu 11:00- 15:00
2 dishes/2 fogás: 1390,-
3 dishes/3 fogás: 1690,-
4 dishes/4 fogás: 1990,-

 

 

Starter
 

Thyme chicken liver paté with crunchy salad 
Kakukkfüves csibemájpástétom ropogós salátalevelekkel

Lemon-herb flavoured salmon tartare with toast and mixed salad 
Citromos zöldfűszeres lazactatár pirítóssal és kevert salátával 

 
 

 

Soup 

Creamy red bean soup with roasted sausage
Vörösbab krémleves sült debrecenivel

Pulled pork soup with vegetables and noodle
Tépett sertéshús leves vele főtt zöldségekkel lúdgége tésztával

Tarragon chicken ragout soup with lemon
Tárkonyos csirkeraguleves citrommal

 

 

Main Course

Green pea pottage with piquant chicken nuggets
Zöldborsófőzelék pikáns csirkefalatkákkal

Roasted pork with fried egg and roasted onion cream with parsley rice
Holstein szelet sülthagyma-mártással petrezselymes rizzsel

Beetroot risotto with breaded smoked cheese snacks
Céklás rizottó rántott füstölt sajt falatokkal

Parmesan breaded yoghurt-marinated chicken breast with mashed potatoes and cheese sauce
Parmezános bundában forgatott joghurtos csirkemell burgonyapürével és sajtmártással

Fusilli with green beans, spinach and homemade tomato salsa
Fusilli zöldbabbal, spenóttal és házi paradicsom salsával

 

 

Dessert 

Vanilla rice pudding with cinnamon applesauce
Vaníliás rizspuding fahéjas almaraguval

Golden walnut dumplings (Hungarian dessert)
Diós aranygaluska 

Carrot cake with orange foam and roasted orange slices
Répatorta narancshabbal és sült narancskarikákkal