You are here

2nd - 6th of December 2019

Weekly Menu 11:00- 15:00
2 fogás/2 dishes: 1390,-
3 fogás/3 dishes: 1690,-
4 fogás/4 dishes: 1990,-

 

 

Starter
 

Spicy cheddar stuffed roasted tomato with garlic croutons
Fűszeres cheddar sajttal töltött sült paradicsom fokhagymás ropogóssal

 

Lemon-herb flavoured salmon tartare with toast and mixed salad 
Citromos zöldfűszeres lazactatár pirítóssal és kevert salátával 

 

 

Soup 

Lentil soup with roasted sausage
Lencseleves pirított parasztkolbásszal

Frankfurter soup
Frankfurti leves

Tarragon chicken ragout soup with lemon
Tárkonyos csirke raguleves citrommal

 

 

Main Course

Sweet and sour chicken breast strips with roasted vegetables and toasted rice
Édes-savanyú csirkemell csíkok sült zöldségekkel és pirított rizzsel

 

Lasagne and salad with olive oil
Lasagne olivás salátával

Pulled pork confit with carrot puree and baked potatoes with garlic
Konfitált, tépett sertéssült répapürével és kemencében sült, fokhagymás burgonyával

Parmesan breaded yoghurt-marinated chicken breast with mashed potatoes and cheese sauce
Parmezános bundában forgatott joghurtos csirkemell burgonyapürével és sajtmártással

Fusilli with green beans, spinach and homemade tomato salsa
Fusilli zöldbabbal, spenóttal és házi paradicsom salsával

 

Dessert 

Banana panna cotta with chocolate-vanilla homemade biscuit
Banános panna cotta csokis-vaníliás házi keksszel

Apple pie with strawberry sorbet
Almás pite eper sorbet-val

Carrot cake with orange foam and roasted orange slices
Répatorta narancshabbal és sült narancskarikákkal