Magunkról

HFPK_RestaurantA stílus egy étterem tekintetében azt jelentheti, hogy egyszerre tud modern és klasszikus, hagyományokra épülő és stílust teremtő lenni. Tiszteli és a legnagyobb mértékben a hagyományokra helyezi alapjait, ugyanakkor mindig teljesen szokatlanul remeket tud vendégeinek nyújtani.

Éttermünk ezeknek a gondolatoknak a szellemében működik napról napra. Megvan bennünk az a kettőség, ami éttermünk stílusát adja. Egyszerre ragaszkodunk a tradíciókhoz, de ugyanakkor szakítunk is a hagyományokkal. Talán a legjobb példa erre, hogy ételeinkhez helyi őstermelőktől vásárolunk kizárólag friss, idényszerű alapanyagot, amelyet ugyan olykor régi recept szerint, de rendkívül modern technikával, abszolút újszerűen tálalunk a vendég elé.

Friss, őszinte, egyszerű

HFPK_WinebarA Bistorant kiváló minőségű ételeket kínál nyugodt, kötetlen környezetben, így tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez vagy beszélgetéshez egy pohár bor mellett.

Vendégeink akár itt is indíthatják a napjukat egy finom gőzölgő kávéval. Szezonálisan változó étlapunk mellett hetente változó kínálattal várjuk vendégeinket. A jelszavak: szezonalitás, frissesség és természetesség!