JANUÁR HAVI AJÁNLATUNK
OUR OFFER FOR JANUARY
ELŐÉTEL | STARTER
Zöldsaláták, édeskömény kecskesajt, mangó vinegret, kókusz 1.900 HUF
Green salads, fennel goat cheese, mango vinegret, coconut
D, M, Sze, F, T
 
FŐÉTELEK | MAIN COURSES
Kijevi csirkemell, zöldcitromos burgonyapüré 2.890 HUF
Kijev chicken breast with lime mashed potato
D, Sze, G, To, F, T
Szarvas pörkölt, hagymás spécli 4.590 HUF
Venison stew, onion spätzle
D, Z, M, Sze, G, To, F, T
Diós kéksajtos garganelli 1.990 HUF
Walnut bluecheese garganelli
D, Sze, G, To, F, T
 
DESSZERT | DESSERT
Mille feuille, karamellás csokoládé 1.490 HUF
Mille feuille, caramel chocolate
D, Sze, G, To, F, Szo, T
 

ALLERGÉNEK | ALLERGENSA rövidítések az ételek után jelölik az allergéneket, amiket tartalmaz.
Abbreviations after meals indicate the allergens they contain.
G: glutén/ gluten/ Gluten
R: rákfélék/ shellfish/ Schaltier
To: tojás/ egg/ Ei
H: hal/ fish / Fisch
F: földimogyoró/ peanuts/ Erdnüsse
Szo: szójabab/ soy-bean/ Sojabohne
T: tej/ milk/ Milch
D:diófélék/ nuts/ Nüsse
Z:zeller/ celery/ Sellerie
M:mustár/ mustard/ Senf
Sze:szezámmag/ sesame/ Sesam
K:kén-dioxid/ sulfur dioxide/ Schwefeldioxid
Cs:csillagfürt/ lupine/ Lupine
P:puhatestűek/ molluscs/ Mollusken

Áraink magyar forintban értendők, tartalmazzák az ÁFA-t, valamint 10% szervízdíjat. | The prices are in Hungarian Forint, include VAT and 10% service charge. General Manager: Polgár Tibor                                        Executive Chef: Bodócs László