FEBRUÁR HAVI AJÁNLATUNK
OUR OFFER FOR FEBRUARY
 

ELŐÉTEL | STARTER

“Kacsahurka”, rozmaringos birsalma 2.590 HUF
„Hungarian sausage specialty made from duck”, rosemary quince
D, Z, Sze, G, To, H, F, T
 

FŐÉTELEK | MAIN COURSES

Porchetta, pirított szalvétagombóc, sült hagymás babpüré, paprikasaláta 3.290 HUF
Porchetta, toasted dumplings, fried onion beans puree, pepper salad
D, Z, M, Sze, G, To, F, T
Csirkemell szarvassonkában, sóban sült cékla, feketegyökérpüré, romanesco 3.290 HUF
Chicken breast in deer ham, beetroot, black root puree, romanesco
D, Z, M, Sze, G, To, F, T
Sáfrányos búzagyöngy rizottó, vörös tonhal, lassan sült sütőtök 3.590 HUF
D, Z, M, Sze, G, To, H, F, T
 

DESSZERT | DESSERT

Vörösboros körte, gesztenyemousse, mogyoró 1.290 HUF
Red wine pear, chestnut mousse, peanuts
D, Sze, G, F, T
 

ALLERGÉNEK | ALLERGENSA rövidítések az ételek után jelölik az allergéneket, amiket tartalmaz.

Abbreviations after meals indicate the allergens they contain.
G: glutén/ gluten/ Gluten
R: rákfélék/ shellfish/ Schaltier
To: tojás/ egg/ Ei
H: hal/ fish / Fisch
F: földimogyoró/ peanuts/ Erdnüsse
Szo: szójabab/ soy-bean/ Sojabohne
T: tej/ milk/ Milch
D:diófélék/ nuts/ Nüsse
Z:zeller/ celery/ Sellerie
M:mustár/ mustard/ Senf
Sze:szezámmag/ sesame/ Sesam
K:kén-dioxid/ sulfur dioxide/ Schwefeldioxid
Cs:csillagfürt/ lupine/ Lupine
P:puhatestűek/ molluscs/ Mollusken

Áraink magyar forintban értendők, tartalmazzák az ÁFA-t, valamint 10% szervízdíjat. | The prices are in Hungarian Forint, include VAT and 10% service charge. General Manager: Polgár Tibor                                        Executive Chef: Bodócs László