Bistorant_011

Történet

 

A ház története egészen 1883-ra nyúlik vissza, amikor is az árvíz után újra épült, mint Fogadó a három királyokhoz, majd átalakult, színészházként üzemelt és vált kultikus helyévé a szegedi színjátszásnak. Aztán jött egy vasárnapi séta és a szerelem első látásra. Amikor az épület a tulajdonunkba került értéket akartunk teremteni azzal, hogy a teljes felújítása után olyan tartalommal töltjük fel, amely értéket mutat és képes összehozni a szegedi embereket.

A te Bistro(a)d a Bistorant! :)

Bistorant_008Az eddigi koncepióhoz képest teljesen megújítottuk, mondhatnánk fejtetőre állítottuk a Bistorantot. A cél most is az volt, hogy összehozzuk a szegedi embereket, ugyanakkor egy sokkal fiatalosabb környezetben. Ezért a megújult étlapon már helyet kaptak a street food jellegű ételek is. Hétvégente pedig italakciókkal és zenés programokkal várunk mindenkit.

A Bistorant kiváló minőségű ételeket kínál fiatalos, kötetlen környezetben, így tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez vagy beszélgetéshez egy finom koktél, vagy egy jó bor mellett.